Exclusiv

DOSAR PENAL pentru DELAPIDARE pe numele directorului Liceului Auto, după o investigație jurnalistică marca Dezvăluiri

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a comunicat faptul că a deschis un dosar penal pe numele lui Ionuț Pătrașcu, director al Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida Constanța (fostul Liceu Auto). Fapta vizată este prevăzută de art. 295 Cod Penal, delapidarea. Dosarul a fost trimis de către procurori polițiștilor de la Inspectoratul Județean Constanța, pentru efectuarea de cercetări.

Acțiunea parchetului vine după ce DEZVĂLUIRI a publicat mai multe materiale jurnalistice legate de problemele de la Liceul Dimitrie Leonida, cea mai flagrantă fiind dispariția mai multor camioane din curtea instituției.

Menționăm faptul că înainte de publicarea materialelor de presă am solicitat explicații și puncte de vedere directorului liceului, care nu a reușit să ne explice dispariția mașinilor.

De asemenea, am informat și conducerea Inspectoratului Școlar Județean, în persoana Inspectorului General Sorin Mihai. Acesta ne-a asigurat că va începe o anchetă internă, după care s-a așternut tăcerea.

Odată cu începerea urmăririi penale a directorului său, Sorin Mihai ar trebui să spună public dacă susține astfel de fapte și să explice și ce s-a întâmplat cu ancheta începută de ISJ.

Mihai Răzvan ROTARU

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top