Exclusiv

Șeful ISJ Constanța va începe o anchetă în urma dezvăluirilor noastre despre dispariția camioanelor de la Liceul Auto!

Șeful Inspectoratului Școlar Județean a declarat pentru Dezvăluiri că va începe un control la Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida (cunoscut și sub numele de Liceul Auto), în urma anchetei noastre jurnalistice.

Îi vom solicita explicații scrise domnului director și ne vom deplasa la unitatea de învățământ, pentru a putea analiza situația la nivelul ISJ Constanța”, a declarat Sorin Mihai, Inspectorul General al Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Ancheta în cauză a fost generată de o investigație jurnalistică despre dispariția a 5 mașini, dintre care trei camioane, din curtea Liceului Dimitrie Leonida. Articolul a fost publicat de noi aici.

Fost director: Nu este adevărat, pe vremea mea nu s-a casat nicio mașină!

În timp ce directorul Ionuț Pătrașcu ne-a declarat că mașinile în cauză ar fi fost casate în anul 2010, noi am reușit să găsim pe Google Earth, dar și în Oferta Educațională a liceului, imagini din 2021, respectiv 2022, cu aceste autovehiculele.

În plus, după publicarea primului articol, o fostă directoare a liceului îl contrazice pe actualul director: „Pe vremea mea, NU a fost casată nicio mașină și nu a dispărut niciun camion, erau în stare de funcționare. Eu am fost director în perioada 2010-2011. De altfel, nu cred că au fost casate legal nici ulterior, pentru că procedurile sunt foarte complicate pentru o instituție publică”, a declarat pentru Dezvăluiri Adriana Oprea.

Mihai Răzvan ROTARU

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top