Actualitate

Reșit Taner, primar Tuzla: „Am semnat contractul prin  care vom spori siguranța cetățenilor și a participanților la trafic”

Primarul comunei Tuzla anunță că luna februarie a început cu semnarea contractului cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației privind proiectul „ASIGURAREA INFRASTRUCTURII PENTRU TRANSPORT VERDE – ITS/ALTE INFRASTRUCTURI TIC – SISTEME INTELIGENTE DE MANAGEMENT URBAN LOCAL”.

Proiectul, finanțat prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență – Componenta C10 – cuprinde:

  • sistem de ghidare a parcării, respectiv panouri afișare locuri libere, parcometre etc.;
  • sistem de informare a participanților la trafic; 
  • sistem de semnalizare inteligentă pentru 4 treceri de pietoni (semnalizare cu mesaje dinamice).

Valoarea contractului este 1.902.506,88 lei, inclusiv TVA, finanțare maximă nerambursabilă. 

„Prin intermediul acestui proiect dorim să sporim siguranța cetățenilor, a participanților la trafic, la îmbunătățirea infrastructurii edilitare,  informarea cetățenilor și turiștilor privind evenimentele și activitățile importante care se desfășoară în UAT și alinierea politicilor de mediu prin stațiile de reîncărcare din parcări”, spune primarul Reșit Taner.

Tot luna aceasta, primarul a efectuat mai multe inspecții la lucrările publice ce se realizează în comuna Tuzla și a dispus notificarea reprezentaților antreprenorilor în vederea executării întocmai a lucrărilor și menținerea curățeniei pe partea carosabilă afectată de lucrări. În cazul în care aceștia nu se conformează dispozițiilor, vor fi supuși sancțiunilor contravenționale.

„Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă asigur în continuare de toată implicarea pentru a finaliza cât mai urgent lucrările demarate în comuna Tuzla”, le transmite Reșit Taner locuitorilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top