DEZVĂLUIRI DIN INTERIOR

Haos la Liceul Auto din Constanţa. Acuzații de agresiune, ilegalități și corupție | DEZVĂLUIRI din INTERIOR

Invitat la DEZVĂLUIRI din INTERIOR, profesorul de robotică Marius Dumitrescu a prezentat situația foarte tensionată de la Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida (fostul Liceu Auto) din Constanța. Dumitrescu a vorbit despre mai multe nereguli grave din această instituție școlară, precum: agresiuni ale unei profesoare împotriva elevilor, concursuri aranjate, încălcarea legii și a procedurilor, fapte de corupție. Dezvăluirile lui Dumitrescu vin în continuarea unor situații foarte grave pe care noi le-am prezentat în publicația noastră, culminând cu dispariția din curtea liceului a trei camioane și două autoturisme, despre care puteți citi AICI.

În loc să ancheteze dispariția mașinilor, Sistemul s-a gândit să îl ancheteze pe profesorul Dumitrescu, pentru că a avut curajul să vorbească public despre problemele din liceul unde lucrează. Iată însă că Marius Dumitrescu nu s-a lăsat intimidat și a continuat seria dezvăluirilor.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top