Politic

Forța Dreptei cere egalitate de tratament între angajatorii de stat și angajatorii privați

Ministerul Educației a fost amendat pentru bursele școlare

Parlamentarii din Forța Dreptei au depus o inițiativă legislativă care propune ca toate zilele libere acordate în timpul sărbătorilor legale să fie plătite de către stat.

Din această perspectivă, deputatul Forța Dreptei, Bogdan Bola, a declarat: “În ultimii ani am asistat la o întrecere în Parlament pentru depunerea unor inițiative legislative care să instituie noi și noi zile libere, care sunt plătite de angajator și care reprezintă costuri suplimentare fără justificare obiectivă. Inițiative populare, care obțin facil votul majorității parlamentarilor, dar oare câți dintre inițiatori au plătit vreodată un salariu? Câți au condus o afacere, câți înțeleg ce înseamnă costuri, productivitate și competitivitate?

Este ușor să scrii inițiative legislative care acordă noi și noi zile libere când habar nu ai ce povară pui în spatele celor care chiar muncesc, produc și plătesc taxe și impozite în această țară.”

România are astăzi 17 sărbători legale în care se acordă zile libere angajaților.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top