Politic

Deputatul Lungoci îi îndeamnă pe cetățeni să cumpere produse românești

În contextul apropierii sărbătorilor pascale, deputatul PSD Lucian Lungoci îi îndeamnă pe cetățeni să cumpere produse autohtone, pentru a-i ajuta pe micii întreprinzători români să supraviețuiască. Lungoci face un apel către toți prietenii de pe Facebook să posteze o fotografie martor și să cheme alți prieteni, care la rândul lor să îi invite pe alții să facă același lucru.

„Mai sunt doar câteva zile până la Sfânta Sărbătoare a Învierii Mântuitorului, bucurie fără margini a sufletului și prilej de măiestrie în gătirea bucatelor tradiționale, pentru masa îmbelșugată a familiei.

Cumpărați PRODUSE ROMÂNEȘTI din piață, ajutați MICII GOSPODARI români să supraviețuiască și să aducă, în continuare, pe tarabe, alimente sănătoase!

Cumpărați PRODUSE ROMÂNEȘTI de la hypermaketuri sau magazinele de cartier și păstrați slujbele românilor din FERMELE ROMÂNEȘTI!

Îmi chem prietenii să cumpere PRODUSE ROMÂNEȘTI, să posteze o fotografie martor și să cheme alți prieteni, care la rândul lor să cheme pe alții!”, a transmis Lungoci.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top