Politic

PSD lansează platforma online „Cumpără Românește” pentru promovarea producătorilor autohtoni

Într-un gest de sprijinire a producătorilor români și a valorilor locale, Partidul Social Democrat a inaugurat o platformă online intitulată „Cumpără Românește.” Acest proiect are ca scop reunirea și promovarea producătorilor din diverse domenii, de la artă și vestimentație la IT, produse alimentare, construcții, turism, mobilă, divertisment, și produse casnice.

În cadrul unei declarații publice, deputatul Lucian Lungoci a subliniat importanța acestui demers:

„Este momentul sã demonstrăm că suntem pe deplin constienti de valoarea muncii românilor.
Ca stim cu certitudine cât de gustoase si snatoase sunt produsele care folosesc retete vechi, transmise din batrâni. Ca suntem mândri de antreprenorii si firmele locale care au construit branduri noi si care luptã, de la egal la egal, cu corporatii de miliarde de euro.
De aceea, incepând de azi, pe site-ul cumpara-romaneste.ro sustinem initiativele locale, produsele locale si productori autohtoni. Si fi invitam pe toti producatorii români sã ne scrie, ca sã putem înrola cât mai multe produse si servicii românesti in aceasta campanie.”

Sursă foto: cumpara-romaneste.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top