Politic

Deputatul Istvan Janos Antal: UDMR propune o campanie bazată pe proiecte și NU pe atacuri la persoană

Deputatul UDMR de Constanța, Istvan Janos Antal, afirmă intenția partidului din care face parte de a-și construi campania pentru prezidențiale pe prezentarea de programe și proiecte și nu pe jigniri sau atacuri la persoană. Totodată, UDMR propune un pact între toți candidații, pentru o campanie curată și constructivă.

În toamna acestui an toată lumea propune un pact – din motive politice, evident. Consider că în această perioadă dinaintea alegerilor prezidențiale se poate face un singur pact, între toți candidații. Acesta nu ar trebui să fie legat de politică, pentru că înainte de alegeri orice propunere de pact este doar un exercițiu de imagine. Eu propun, mai degrabă, un pact prin care toți candidații la alegerile prezidențiale acceptă o campanie fără atacuri la persoană, fără jigniri și cu discursuri bazate pe proiectele și programele candidaților. Să încercăm să redăm credibilitatea clasei politice, să încercăm să restabilim încrederea în cei care conduc soarta comunității. Noi vom vorbi despre proiectul nostru de țară, adresat românilor și maghiarilor, tuturor cetățenilor României”, transmite deputatul constănțean.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top