Politic

Deputatul Istvan Antal: Proiect de lege al UDMR pentru susținerea transportului de marfă și construcțiilor

Deputatul UDMR Istvan Antal a anunțat că formațiunea politică din care face parte a inițiat un proiect legislativ ce vine în sprijinul sectoarelor de transport marfă și construcții.

Liderul grupului parlamentar al UDMR din Camera Deputaților, Benedek Zacharie, a declarat că pachetul de măsuri economice elaborat de grupul parlamentar vizează în mod direct cele două sectoare de activitate, pe care le consideră foarte importante pentru economie.

Propunerea UDMR are în vedere susținerea companiilor care își desfășoară activitatea în aceste domenii, în perioada în care România se află în stare de urgență.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top