Actualitate

Președintele CJ Constanța, Horia Țuțuianu, la Comitetului European al Regiunilor, Bruxelles

Președintele Consiliului Județean, Horia Țuțuianu, a participat în perioada 7-9 octombrie la lucrările celei de-a 136-a sesiuni plenare a Comitetului European al Regiunilor, ce a avut loc la Bruxelles. Sesiunea a început cu deschiderea oficială a celei de-a 17-a ediții a ”Săptămânii Europene a Regiunilor și Orașelor”.

„Dezbaterea privind tranziția energetică și dezvoltarea durabilă a comunităților locale au fost temele pe care le-am considerat cele mai importante și totodată strategice pentru județul nostru. O dezvoltare durabilă a comunității din care facem parte atrage după sine o serie de beneficii pe termen lung pentru toate categoriile de locuitori, de la seniorii județului și până la cei mai mici constănțeni. Militez pentru dezvoltarea de noi parteneriate, dar și pentru identificarea de noi oportunități de cooperare regională și locală”, a transmis președintele Țuțuianu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top