Actualitate

Decembrie, luna cadourilor pentru comunitatea din Saraiu. „Nu este om sărac decât acela care nu știe să împartă”

Apropierea sărbătorilor de iarnă ar trebui să ne facă mai buni, mai darnici, alături de semenii noștri care se află în nevoi. Pentru comunitatea din Saraiu a devenit o tradiție ca luna decembrie să fie luna în care toată lumea primește un mic dar. Fie că este vorba despre copii sau bătrâni, toți sunt în atenția administrației locale.

„Nu poți să dăruiești ceea ce nu ai și nici ceea ce nu ești. Poți dărui doar ce porți în suflet, în gând, în tine, necondiționat, deliberat, fără ezitări. Fericirea nu depinde de ceea ce ai, ci de ceea ce porți în suflet, de ceea ce te definește, de ceea ce te face diferit. Învață cum să răspunzi vieții la chemare și cum să dăruiești și altora din bogățiile sufletului tău. Căci nu este om mai sărac decât acela care nu știe să împartă cu alții ceea ce are, fie că este un colț de vis, o bucată de speranță, o picătură de optimism”, spune Dorinela Irimia, primarul comunei Saraiu.

În primul rând, întreaga comunitatea a primit în dar un loc de poveste, un loc amenajat cu lumini, cu jocuri, figurine – parcul lui Moș Crăciun.

Apoi, locuitorii satelor Saraiu, Dulgheru și Stejaru au primit colindători din partea administrației locale. „Vă anunț cu mare drag că vă vom călca pragul casei cu sufletul deschis pentru a vă ura Crăciun fericit! De asemenea, cu acest prilej, Moș Crăciun, împreună cu Crăciunițele, vor ajunge la dumneavoastră. Din partea Primăriei și a Consiliului Local, fiecare familie va primi câte un pachet cu alimente, produse specifice de Crăciun”, anunță Dorinela Irimia.

Nu în ultimul rând, cu ajutorul mai multor sponsori inimoși, zeci de familii din comuna Saraiu au primit pachete cu alimente, iar edilul, alături de angajați ai primăriei, au dus alte pachete persoanelor imobilizate la pat.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top