Actualitate

Comuna Stejaru, pregătită pentru Sărbătorile de Iarnă

Prima parte a lunii decembrie a fost momentul potrivit pentru administrația locală a comunei Stejaru, județul Tulcea, în vederea ultimelor pregătiri pentru sărbătoarea Nașterii Domnului și trecerea într-un nou an calendaristic.

În centrul atenției a fost Centrul civic al comunei care a fost împodobit și iluminat festiv, astfel încât să-i bucure pe toți locuitorii și să le transmită o parte din atmosfera acestor sărbători.

„Turnul Primăriei nu a rămas mai prejos. A fost împodobit cu ceasuri electronice și, desigur, cu luminițe de Crăciun. Plachetele cu denumirea clădirii, au fost înlocuite cu unele noi”, spune Dumitru Enache, primarul comunei Stejaru.

Nu doar pregătirile festive au fost pe agenda administrației locale, ci și continuarea sau finalizarea unor proiecte care vor îmbunătății calitatea vieții.

Astfel, s-a lucrat pentru finalizarea modernizării rezervorului de apă din satul Stejaru. „Orice călător însetat va bea cu plăcere și cu siguranță un pahar de apă din sistemul centralizat al comunei”, spune primarul Dumitru Enache.

De asemenea, pentru a avea la dispoziție lemne de foc pentru instituțiile subordonate administrației locale, primăria a achiziționat un utilaj special pentru crăparea lemnelor, un utilaj modern care preia din efortul fizic al oamenilor, economisește timp și reduce riscul apariției unor accidente.

„Copiii noștri nu vor suferi de frig. Școala, grădinița, clinica medicală, căminul cultural , primăria și, de ce nu, toți cetățenii comunei se vor deservi de acest utilaj”, explică edilul.

Un alt proiect finalizat a fost cel de reabilitare a casei parohiale. Aflată într-un stadiu avansat de degradare, aceasta era improprie locuirii. Astfel, primăria Stejaru a reușit în câteva luni să schimbe radical situația imobilului, așa încât preotul paroh și familia acestuia să poată locui în sat cu prilejul Crăciunului.

„Am încheiat încă un proiect de suflet”, concluzionează Dumitru Enache, primarul din Stejaru.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top