Actualitate

Concurs pentru postul de casier în cadrul primăriei Murighiol

Primăria comunei Murighiol (județul Tulcea) organizează un concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de casier/încasator, în cadrul Compartimentului Contabilitate Buget-Finanțe, Taxe și Impozite Locale.

Comuna Murighiol, este compusă din satele Murighiol, Colina, Dunavățu de Jos, Dunavățu de Sus, Plopul, Sarinasuf și Uzlina. Denumirea localității provine din limba turca (Murighiol însemnând în limba turcă lac violet) datorită reflexelor liliachii ale apei din ghiolul din apropiere. Localitatea a fost menționată în unele documente ale vremii că o localitate a provinciei Scythia, sub denumirea de Salmorus.

Doritorii care vor să se înscrie pentru ocuparea acestui post trebuie să știe condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale:

  • nivelul studiilor – studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat;
  • vechime în specialitatea studiilor necesară ocupării postului – nu se solicită.

Concursul se va organiza conform unui calendar. Astfel, în data de 12 martie 2021, la ora 10.00, va avea loc proba scrisă, la sediul Primăriei Comunei Murighiol. În data de 15 martie 2021, la ora 10:00, se va desfășura proba interviu, tot la sediul Primăriei Comunei Murighiol.

Dosarul de înscriere la concurs se poate depune la  secretariatul Primăriei Comunei Murighiol, în termen de 10 zile de la publicarea anunțului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Murighiol, str. Lacului nr. 8, județul Tulcea, telefon 0240/545.969.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top