Actualitate

Chiar și în vremuri de pandemie, proiectele prind contur la Saraiu

Stați în case” este mesajul transmis permanent în ultima lună de primarul din Saraiu, Dorinela Irimia, către locuitorii comunei. În timp ce oamenii care nu au un serviciu ce necesită deplasarea sunt îndemnați să fie responsabili și să aibă grijă de sănătatea lor, administrația locală continuă să implementeze proiectele.

Iată, proiectul construirii unei Case de Cultură în Saraiu, începe să prindă contur. Știu că toată lumea este preocupată, și pe bună dreptate, de pericolul reprezentat de coronavirus, însă vă anunț că vom continua lucrările pentru dezvoltarea localității”, spune Dorinela Irimia.

Proiectul construirii Casei de Cultură este unul de suflet pentru primar. Începută în 2019, construcția avansează cu pași repezi.  Valoarea investiției este de 3.568.429.20 lei, iar banii sunt asigurați de către Compania Națională de Investiții.

Obiectivul va avea dotări europene: o sală de protocol dotată cu mese, cu tot ce se impune, bucătărie, biblionetul va fi dotat cu calculatoare, cu mese pentru copii, o sală de ședințe ce va fi dotată cu proiector video și tehnologie modernă.

„Între timp, vă rog să stați în casă și să dați dovadă de responsabilitate atât față de sănătatea dumneavoastră, cât și a celor din jur”, mai spune Dorinela Irimia, primarul având totodată și o serie de recomandări pentru această perioadă grea:

Respectați recomandările pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus

  • Rămâneți în casă pe cât posibil
  • Evitați contactul direct sau apropiat cu alte persoane
  • Mențineți distanța de minimum 2 metri față de ceilalți
  • Nu atingeți suprafețele pe care au pus mâna și alte persoane
  • Feriți-vă de zonele aglomerate
  • Spălați-vă pe mâini cât mai des posibil
  • Nu vă atingeți cu mâinile fața, nasul, gura sau ochii
  • Asigurați-vă că regulile sunt respectate și de vârstnici . Ei sunt cei mai expuși îmbolnăvirii!

„Apelam cu toții la propria conștiință, iar atunci când aceasta slăbește, limitele impuse și măsurile punitive aplicate de autoritățile competente vor avea efectul scontat”, conchide Dorinela Irimia.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top