Politic

Candidatul Horia Constantinescu a ieșit la tablă! Acesta a explicat așa zisele gratuități acordate de primăria Constanța

În cadrul unei conferințe de presă organizată azi la sediul său de campanie, Horia Constantinescu, candidatul Partidului Puterii Umaniste (Social – Liberal) pentru funcția de primar al Constanței, a prezentat ce înseamnă de fapt așa zisele gratuități oferite de Primărie atât seniorilor cât și copiilor prin diverse programe.

Printr-un calcul simplu, scris pe tablă, Horia Constantinescu a vrut să demonstreze faptul că ceea ce se află în spatele acestor gratuități sunt numai chestii derizorii menite să iluzioneze electoratul considerat de actuala conducere a Primăriei drept naiv. Și toate acestea doar pentru a smulge voturi!

Horia Constantinescu:

“Haideți să facem un simplu calcul cu ce înseamnă aceste gratuități raportate la o zi din viața seniorilor sau a copiilor din Constanța. Oricum acestea li se cuvin și oricum sunt plătite din taxele colectate de Primărie din buzunarul cetățeanului”.

Primul calcul a făcut referire la programul Programul Respect. ” Aici avem opt tichete în valoare de 50 de lei fiecare. Asta înseamnă 400 de lei pe care îi vom împărți la 365 de zile cât are un an. Vom afla astfel că 1,1 lei pe zi le este oferit seniorilor acestui oraș și este oferit de o așa manieră încât aceștia ar trebui să înțeleagă că trebuie să-l voteze în continuare pe primarul în funcție”, a spus Horia Constantinescu.

Următorul analizat a fost Programul Ghiozdănelul: „În fiecare an le este oferit școlarilor câte un ghiozdănel. Verificând mediul on-line am stabilit o valoare a acestuia de aproximativ 100 de lei. Împărțit la 365 de zile o să ajungem la o valoare de 0.27 lei pe zi. Asta în condițiile în care părinților, în aceeași perioadă de timp, le este solicitat fondul clasei, în această perioadă le mai sunt solicitați bani pentru achiziționarea de măști, dezinfectante și alte astfel de lucruri necesare combaterii sau prevenirii Covid 19″, a mai spus candidatul Horia Constantinescu.

Un alt program supus analizei a fost programul Pubela de gunoi. “Pubelele galbene costă undeva la 200 de ron. Acestea nu se schimbă an de an, ci acestea au un termen de rezistență sau funcțional de patru ani. 1460 de zile înseamnă patru ani, ceea ce înseamnă că 0,13 lei pe zi le este oferit constănțenilor pentru a menține actuala administrație publică locală. Și această pubelă reprezintă tot o păcăleală pentru că cineva va colecta gunoiul din ea și cineva,(adică tot constănțenii!!), va plăti acest gunoi la prețurile pe care le cunoaștem”, a zis Horia Constantinescu.

Tot el a mai susținut că „Pentru o oră dedicată votului, împărțit la 1.460 de zile, suntem undeva la 2.06 secunde pe zi a următorilor patru ani. Atât trebuie să dedice constănțenii din viața lor în fiecare zi. Dacă înmulțim cu timpul petrecut cozile de la votare , dedicăm maxim 10-15 secunde din fiecare zi.”

Telefonul bunicului, un proiect social inițiat de Horia Constantinescu

De astăzi de la ora 9.00 și până la ora 20.00 este funcțional telefonul bunicului, proiect inițiat de Horia Constantinescu. Mama sa va fi una din persoanele care o să răspundă la telefon. La inițiativa lui Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la alegerile pentru funcția de primar a orașului Constanța, a fost lansat acest proiect,

“Suntem NEPOȚII DE SERVICIU! La TELEFONUL BUNICULUI vă așteptăm să ne transmiteți problemele dumneavoastră”, a spus Horia Constantinescu.

– COMANDAT DE PARTIDUL PUTERII UMANISTE (Social-Liberal)– Organizația Județeană CONSTANȚA
 – EXECUTAT DE DEZVĂLUIRI.RO – PORTAL: WWW.DEZVALURI.RO
 – CUI MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR: 21200022

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top