Ştiri

Candidații PNL Constanța, prezență constantă în mijlocul alegătorilor

Candidații Filialei Constanța a Partidului Național Liberal pentru Parlamentul României continuă acțiunile de campanie electorală pentru alegerile din 11 decembrie, fiind prezenți în ultimele două săptămâni în rândul cetățenilor din județul Constanța.

Alături de consilieri județeni, de membri ai BPJ al PNL Constanța, de numeroși tineri, de primari, viceprimari și de echipele liberale locale, candidații PNL Constanța pentru Camera Deputaților și Senat au fost prezenți în localitățile Săcele, Corbu, Cerchezu, Dumbrăveni, Independența, Poarta Albă, Siliștea, Cernavodă, Seimeni, Lumina, Ovidiu, Agigea și Techirghiol. Aici, candidații PNL Constanța au purtat discuții cu cetățenii și au prezentat proiecte ale Programului de Guvernare al Partidului Național Liberal.
Concomitent, au fost organizate acțiuni de campanie electorală și în mai multe zone ale municipiului Constanța.
Prezent la acțiunile electorale din județ, președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, a declarat că echipa de campanie a PNL Constanța are un program intens de acțiuni electorale, astfel încât candidații liberali să fie cunoscuți de cât mai mulți dintre locuitorii județului. „România are nevoie de un premier ca Dacian Cioloș și de un Guvern de oameni competenți, bine pregătiți, care să fie sprijiniți de Parlamentul pe care îl vom alege pe 11 decembrie. Sunt convins că PNL Constanța poate trimite în Parlamentul României o echipă de oameni onești, profesioniști, total nouă. Ne dorim să oferim speranță celor care vor vota la alegerile parlamentare o altă clasă politică”, a comentat liderul PNL Constanța.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top