Exclusiv

Calistrat, LIMBAJ de MAHALA: Vagaboando, o pândești pe Smaranda cu cine se regulează | VIDEO

Calistrat, LIMBAJ de MAHALA: Vagaboando, o pândești pe Smaranda cu cine se regulează

Călugărul Calistrat a fost filmat în timp ce foloseşte un limbaj de mahala chiar la adresa femeii pe care a agresat-o. În filmul de mai jos, femeia pare să îi reproșeze ceva, iar călugărul o admonestează, folosind un limbaj vulgar. Imaginile sunt anterioare agresiunii.

„Am terminat discuția, nu mă scoate din papuci. Hai dispari și nu mă plictisi! De ce te-am făcut vagaboantă? Pentru că cu asta vă ocupați. Când ai bușit-o pe aia cu oglinda în parcare anul trecut, când stai să o pândești pe Smaranda, cu cine se regulează, când stai s-o pândești pe ailaltă prin paraclis cu cine se pupă… Taci din gură și nu umbla cu prostii, că nu sunt un cățel de o zi. Curvăriile de la casa de colo… Hai, lasă vrăjeala”.

Dialogul arătă că cei doi se cunosc destul de bine, iar publicarea lui pare că face parte din încercările preotului Calistrat de a demonstra că femeia pe care a lovit-o, îl hărțuise anterior.

Călugărul muzicant: Dragoste la prima vedere / Cine-ar fi crezut?

O altă înregistrare făcută de public de apropiații călugărului o prezintă pe aceeași femeie în timp ce îl filmează pe un ucenic de-al lui Calistrat, în timp ce acesta spovedește pe cineva. Călugărul pare deranjat că este filmat, dar alege un mod cel puțin ciudat de a arăta asta. El începe să fredoneze o melodie de dragoste:

Dragoste la prima vedere / Cine-ar fi crezut? / Cu telefonul… întrevedere / Cine-ar fi putut?”.

Apoi continuă să îi vorbească femeii, în același registru, total nepotrivit pentru un călugăr:

Ne filmăm, că ne place unul de altul și noaptea când ne culcăm, în loc de rugăciunea de seară punem video și ne uităm unul la altul. Explicați-i că are probleme, nu o interesează pe ea că aici e biserică. Mă filmează, o filmez și eu pe ea”.

Totul culminează cu o jignire, preotul insinuând că femeia suferă de o boală psihică: „Nu mai au loc la Socola și le dă drumul încoace”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top