Politic

Șișcu, prezent la lucrările Adunării Naționale Bisericești

Șișcu, prezent la lucrările Adunării Naționale

Șișcu, prezent la lucrările Adunării Naționale Bisericești. Deputatul a participat la lucrările Adunării Naționale Bisericești, desfășurate la Palatul Patriarhiei și prezidate de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. Într-un comunicat postat pe rețelele de socializare, deputatul a subliniat importanța evenimentului în contextul începutului de an, evidențiind caracterul deosebit al anului 2023 pentru Biserica Ortodoxă Română.

Șișcu, prezent la lucrările Adunării Naționale Bisericești

„Am participat astăzi cu bucurie, ca la fiecare început de an, la lucrările Adunării Naționale Bisericești, prezidată de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

2023 a fost unul deosebit pentru Biserica noastră, iar Raportul de activitate pe care l-am aprobat a conținut cifre relevante pentru activitatea din țară și din diaspora a Bisericii în anul ce s-a încheiat.

O singură cifră vă ofer: opera socială a BOR a însumat anul trecut echivalentul a 60,5 milioane euro.

Dincolo de semnificațiile administrative ale Adunării anuale, întotdeauna evenimentul de la Palatul Patriarhiei este unul profund încărcat de spiritualitate și de mărturisire curată a credinței noastre creștin-ortodoxe”, transmite deputatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top