Politic

George Șișcu a prezentat Raportul activității Sectorului Canonico-Juridic pentru anul 2023 în cadrul Adunării Eparhiale a Episcopiei Tulcii

Deputatul George Șișcu a participat la lucrările Adunării Eparhiale a Episcopiei Tulcii, un eveniment anual de mare importanță pentru comunitatea creștin-ortodoxă. Deputatul a subliniat că pentru el, implicarea în Adunarea Eparhială este mai mult decât o simplă responsabilitate politică, este o ocazie de a servi comunitatea și de a contribui la dezvoltarea eparhiei. De asemenea, Șișcu a subliniat importanța echilibrului dintre clerici și laici în cadrul adunării, evidențiind faptul că această diversitate de voci aduce o bogăție de perspective și soluții.

„Am avut privilegiul de a participa astăzi din nou la lucrările Adunării Eparhiale a Episcopiei Tulcii, un eveniment anual de mare însemnătate, prezidat de Preasfințitul Părinte VISARION, Episcopul Tulcii, în sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea. În cadrul acestei întâlniri, mi-a fost încredințată sarcina de a prezenta Raportul activității Sectorului Canonico-Juridic pentru anul precedent, 2023.

Rolul Adunării eparhiale, ca forum deliberativ, este esențial în abordarea și soluționarea diverselor probleme administrative, culturale, sociale, economice și patrimoniale ce țin de eparhie. Structurată dintr-o treime clerici și două treimi laici, adunarea ne oferă posibilitatea de a ne pune și astfel în slujba comunității noastre.

Pentru mine, a fi parte din acest for este nu doar o responsabilitate, ci și un profund sentiment de mândrie și atașament față de Tulcea și de tulcenii creștin-ortodocși. În plus, Adunarea eparhială a Episcopiei Tulcii m-a onorat prin alegerea mea ca reprezentant în Adunarea Națională Bisericească a Bisericii Ortodoxe Române, unde îmi îndeplinesc rolul și ca membru al Comisiei culturale și educaționale”, declară deputatul tulcean.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Șișcu, prezent la lucrările Adunării Naționale

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top