Politic

Deputatul Istvan Antal: UDMR susţine dezvoltarea regiunilor și prosperitatea comunităților locale

Deputatul contănţean anunţă că Grupul senatorilor și a deputaților UDMR a stabilit, în cadrul unei ședințe care a avut loc la finalul săptămânii trecute, ordinea de priorități pentru sesiunea de primăvară.

„În sesiunea parlamentară de primăvară, grupul UDMR susține proiecte legislative care vor contribui la dezvoltarea regiunilor și la prosperitatea comunităților locale.

Dezvoltarea regiunilor și a comunităților locale sunt, în continuare, priorități majore pentru senatorii și deputații UDMR. Legiuitorii Uniunii și-au anunțat intenția de a continua, și în această sesiune parlamentară, inițierea și susținerea proiectelor legislative care vor contribui la realizarea acestor două obiective”, a declarat Deputatul Istvan Antal.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top