Politic

Președintele CJ Constanța, Marius Horia Țuțuianu a participat la Forumul “Orașe și regiuni pentru dezvoltarea cooperării”

Cu atribuții în Comisia pentru mediu, schimbări climatice și energie – ENVE, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu a fost prezent zilele acestea la Forumul “Orașe și regiuni pentru dezvoltarea cooperării”, organizat de Comitetul European al Regiunilor la Bruxelles.

Iată ce spune vizavi de acest eveniment președintele CJ Constanța, Marius Horia Țuțuianu:

În aceste zile, am participat la Bruxelles la forumul “Orașe și regiuni pentru dezvoltarea cooperării”, organizat de Comitetul European al Regiunilor. Acest eveniment a fost creat pentru a încuraja și a facilita dialogul și parteneriatele între autoritățile locale și regionale, instituțiile europene și organizațiile internaționale pentru a susține dezvoltarea urbană integrată. Pentru că am atribuții în Comisia pentru mediu, schimbări climatice și energie – ENVE, am prezentat plenului problemele cu care se confruntă autoritățile locale din România, în ceea ce privește managementul deșeurilor. Concret, am solicitat instituțiilor europene de resort formularea unor recomandări viabile în identificarea soluțiilor de creștere a capacității administrative implicate în aplicarea legislației europene, precum și pentru atragerea și utilizarea de noi fonduri europene destinate implementării managementului integrat al deșeurilor!”

Actualitate

To Top