Actualitate

Se lucrează la reabilitarea trotuarelor și aleilor din Mangalia

Primăria Municipiului Mangalia efectuează lucrări de modernizare a domeniului public. În atenția administrației locale se află în aceste zile aleile pietonale și cele de acces în blocuri. Lucrările vizează reparații la trotuare, amenajarea spațiilor verzi din jurul blocurilor, plantare de gazon și flori, montarea de becuri led la iluminatul public și înlocuirea mobilierului urban deteriorat (coșuri de gunoi și bănci).

În același timp cu lucrările de sistematizare a domeniului public, vor începe și lucrările de modernizare a stațiunii Saturn, cu fonduri UE.

”Am început astfel de lucrări încă de anul trecut, după ce gospodărirea orașului a fost preluată de Primărie, de la Consiliul Local. Lucrările s-au sistat pe durata sezonului rece, dar acum profităm de îmbunătățirea vremii, pentru a relua proiectul de sistematizare. Anunț locuitorii Mangaliei că, în prezent, lucrăm pe strada Rozelor și alei adiacente, iar apoi continuăm cu Șos. Constanței, Ștefan cel Mare și alte zone ale orașului”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian. Tot în această perioadă, Primăria Mangalia pregătește lucrări de intervenție pentru modernizarea trotuarelor din cartierul de case (”Coloniști”). ”Pe multe străzi din acest cartier nu există deloc trotuare, iar acolo unde există nu au fost reabilitate niciodată. Este o investiție cerută de populație, întrucât pietonii nu au pe unde circula și din această cauză au avut loc multe accidente”, a spus primarul Cristian Radu.

Actualitate

To Top