Politic

Deputatul Istvan Antal, despre ajutoarele din partea Ungariei, pentru combaterea epidemiei

Deputatul constănțean din partea UDMR transmite că la solicitarea UDMR, guvernul ungar a ridicat interdicția de export pentru un medicament folosit în multe țări pentru tratarea bolnavilor de Covid 19. Pe data de 10 aprilie a sosit în România un transport cu ajutoare de urgență din Ungaria – măști, mănuși, echipamente de protecție și dezinfectante, care vor ajunge în județele din Transilvania, la cei care acum luptă în linia întâi împotriva epidemiei.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, le-a mulțumit autorităților din Ungaria pentru acest ajutor:

Mulțumim ministrului de externe ungar, Péter Szijjártó, pentru ajutor!

Mă adresez încă o dată, tuturor, cu rugămintea să respecte reglementările și măsurile de prevenire impuse de autorități.

Să avem grijă unii de alții și acum, în preajma sărbatorilor pascale.

Stați acasă! Sărbători binecuvânate!

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top