Actualitate

17 străzi din Mangalia vor fi reabilitate. Lucrările încep imediat după sărbători

Primarul Municipiului Mangalia, Cristian Radu, anunță că a semnat contractul de execuție a lucrărilor de reabilitare a tramei stradale pe un număr de 17 străzi din localitate. În câteva zile se va semna și ordinul de începere a lucrărilor, iar utilajele vor intra în teren imediat după sărbători. Proiectul este finanțat din fonduri europene și este realizat în parteneriat cu Primăria Balcic din Bulgaria.

“Așa cum am spus în repetate rânduri, toate străzile din zona centrală a orașului, dar și alte artere rutiere vor fi asfaltate, vor avea trotuare și spații verzi amenajate corespunzător. Vă supun atenției străzile pe care se va interveni, imediat după sărbători: Dr. Motaș, Frumoasei, I.C. Brătianu, Ion Creangă, Libertății, Mărășești, M. Eminescu, Mihai Viteazu, Mircea cel Bătrân, Muncitorului, Negru-Vodă, Oituz, Portului, Țepeș Vodă, Vânători, Vasile Alecsandri, Vasile Pârvan. La acest proiect, lucrăm de 2-3 ani, parcursul hârtiilor fiind destul de anevoios. Tocmai de aceea, pe străzile incluse în programul de reabilitare nu am intervenit cu plombări, în această toamnă. Tot în această perioadă, am semnat și pentru execuția lucrărilor la faleza Mangalia-Saturn (adică de la hotel Paradiso, până pe cordonul Saturn-Venus), cel mai probabil urmând să intrăm în teren, tot după Sărbătorile de iarnă. Iată că, după câțiva ani de muncă la dosare, evaluări, analize și documentații tehnico-financiare, se văd rezultatele. În acest moment avem șantiere de lucru la cinci mari proiecte așteptate de întreaga comunitate, dar și de turiștii care vor vizita Mangalia și stațiunile. Vă voi ține la curent cu toate intervențiile din teren!”, a transmis Cristian Radu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top