Actualitate

Investițiile în educație continuă la Cernavodă. Lucrări suplimentare pentru modernizarea Grădiniței numărul 3

Primăria orașului Cernavodă a încheiat un contract pentru reabilitarea Grădiniței numărul 3 din localitate. Este vorba despre lucrări suplimentare pentru „reabilitarea și personalizarea curții și Grădiniței”, situate pe strada George Coșbuc. Valoarea investiției se ridică la 5.258,38 de lei.

Așa cum se arată în proiectului tehnic, aici se vor realiza lucrări suplimentare aferente obiectivului de investiții „reabilitare și personalizare curte și grădinița numărul 3, conform listei de cantități de lucrări pe categorii de lucrări, întocmită de proiectant conform dispoziției de șantier”.

Vă reamintim că primarul orașului Cernavodă, Liviu – Cristian Negoiță a semnat în luna mai 2018, împreună cu reprezentantul MDRAP (Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice), două contracte finanțate din bugetul MDRAP, respectiv contractul pentru „Reabilitare și personalizare curte și Grădinița Nr. 3, str. George Coșbuc ”, din orașul Cernavodă, în valoare de 996.842,00 lei și contractul în valoare de 350.648,03 lei pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare și modernizare Grădinița nr. 2, str. Mihail Sadoveanu nr 7 în vederea creșterii eficienței energetice”.

Obiectivul de investiții ”Reabilitare și personalizare curte și Grădinița Nr. 3, str. George Coșbuc” cuprinde lucrări precum: reabilitarea termică a clădirii, amenajarea și personalizarea curții grădiniței, izolarea termică a pereților exteriori, înlocuire tâmplărie exterioară și interioare , termoizolarea planșeului peste ultimul nivel, înlocuirea ușilor de acces în clădire, înlocuirea coloanelor de distribuție inclusiv termoizolarea din subsol, montarea corpurilor de iluminat cu consum redus de energie, înlocuirea corpurilor de încălzire, precum și dotări interioare.

Obiectivul de investiții ”Reabilitare și modernizare Grădinița nr. 2 , str. Mihail Sadoveanu nr. 7 în vederea creșterii eficienței energetice” cuprinde lucrări precum: consolidarea și reabilitarea termică a clădirii, izolarea termică a pereților exteriori, montare tâmplărie exterioară performantă energetic, înlocuirea ușilor de acces, înlocuirea circuitelor electrice deteriorate sau subdimensionate, montarea corpurilor de iluminat cu consum redus de energie, înlocuirea corpurilor de încălzire, dar și dotări interioare.
Banii pentru aceste obiective de investiții au fost alocați în baza Ordinului 3420/2017 al viceprim-ministrului ministrului dezvoltării regionale, administrației publice și fondurilor europene.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top