Actualitate

Primăria Tuzla solicită acord de mediu pentru proiectul privind modernizarea și reabilitarea unor străzi

Comuna Tuzla, prin intermediul primarului Reșit Taner, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul primăriei: „Modernizare și reabilitare străzi locale în Comuna Tuzla, Județul Constanța”, propus a fi amplasat în comuna Tuzla, intravilan,  județul Constanța.

Acest proiect a făcut obiectul cererii de finanțare depuse de UAT Tuzla în cadrul Programului Național „Anghel Saligny”. În acest sens, consilierii locali au votat încă de la finalul anului trecut o Hotărâre prin care s-a aprobat proiectul și solicitarea investiției de aproximativ 26,4 milioane de lei.

De altfel, administrația locală a comunei Tuzla a depus doar acest proiect în vederea finanțării prin intermediul Programului Anghel Saligny. 

Conform solicitării de finanțare depuse de Tuzla la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, acest proiect are o singură categorie de investiție, și anume extindere, reabilitare, modernizare, construcție nouă a drumurilor publice.

Durata de implementare a proiectului va fi de 24 de luni din momentul începerii lucrărilor.

Administrația locală a comunei Tuzla va cofinanța acest proiect cu suma de 465.000 de lei.

Concret, prin investiția „Modernizare și reabilitare străzi locale în Comuna Tuzla, Județul Constanța” se va interveni pe drumuri publice situate în intravilanul comunei, pe o lungime de 9.750 de metri. Se vor realiza, pe lângă asfaltări, și accesele la proprietățile private și se vor amenaja trotuarele.

Programul „Anghel Saligny” are ca obiectiv modernizarea comunităților locale prin realizarea de investiții în infrastructura locală, drumuri județene și locale, infrastructura de apă și canalizare, stații de epurare a apei, extinderea rețelei de distribuție a gazelor naturale.

Programul se desfășoară în perioada 2021-2028 având o valoare de 50 de miliarde de lei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top