Actualitate

„Zilele Pensionarului”, sărbătorite la Medgidia. Evenimentul a debutat cu inaugurarea unui nou Club al seniorilor

Finalul lunii septembrie și primele zile ale lui octombrie sunt dedicate, la Medgidia, seniorilor orașului. Astfel, de pe 29 septembrie și până pe 5 octombrie vor avea loc „Zilele Pensionarului”, un eveniment care a ajuns la cea de-a IV-a ediție.

Chiar în prima zi de sărbătoare, administrația locală a inaugurat sediul Clubului pensionarilor din Zona IMUM. Acest al treilea sediu, alături de cele existente în municipiu reprezintă locuri concepute special pentru a crea și îmbunătăți relațiile între seniorii Medgidiei.

Încă de la începutul mandatului meu, ca semn al respectului și recunoștinței pentru seniorii noștri, am încurajat și susținut toate activitățile acestora, încercând să le readuc un crâmpei de bucurie pe chipuri.
În următoarea perioadă, urmează să fie deschis și al patrulea sediu al Clubului pensionarilor în zona Cimentul”, spune primarul orașului Medgidia, Valentin Vrabie.

Astfel, pe 29 septembrie, la ora 10.00, a fost inaugurat Clubul Pensionarilor „Zona Nord” de pe strada Independenței, bloc C2, Parter.

Pe 1 octombrie, de la ora 7.00, se va desfășura un concurs de pescuit în zona Faleză Parc C.C.D.M.N. Tot în aceeași zi, va avea loc și deschiderea festivă a evenimentului, la Clubul Pensionarilor de pe strada Decebal, numărul 40, de la ora 10.00, prilej cu care vor fi aduse un moment de cinste gloriilor orășenești și sportive.

Jocurile tradiționale ale seniorilor vor fi cap de afiș a zilei de 2 octombrie, când, de la ora 10.00, va începe un concurs de șah și unul de table care se vor desfășura la Casa de Cultură „I. N. Roman” și la Clubul Pensionarilor.

Pe 4 octombrie, de la ora 9.00, la Complexul Sportiv „Iftimie Ilisei” va avea loc Crosul Bunicilor.

Ultima zi a evenimentului „Zilele Pensionarilor”, 5 octombrie, are în program, de la ora 16.00, un atelier de pictură amenajat la Casa de Cultură „I. N. Roman”.

A ști cum să îmbătrânești este o capodoperă a înțelepciunii și unul din cele mai dificile capitole din marea artă de a trăi”, conchide primarul Valentin Vrabie cu un citat din Henri Amiel.

Actualitate

To Top