Actualitate

Festivalul de Dans Sportiv Medgidia, la ediția a III-a. Peste 150 de perechi s-au întrecut în competiție

Festivalul de Dans Sportiv Medgidia a ajuns, anul acesta, la cea de-a III-a ediție. Organizat de Primăria municipiului Medgidia, în parteneriat cu Clubul de Dans Sportiv Ritmo Del Mar Constanța și Federația Română de Dans Sportiv, concursul național de dans s-a desfășurat în data de 14 septembrie la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din Medgidia.

La startul competiției s-au înscris 99 de tinere (fete solo) și 156 de perechi care au evoluat la diferite categorii de vârstă și clase valorice, într-o sală cu dimensiunea de 250 de metri pătrați. Înscrierea participanților a fost gratuită, le fel fiind și accesul spectatorilor în sală.

Publicul a luat parte la un adevărat maraton de dans, susținut de cei mai buni dansatori din România. Oamenii au putut aprecia stiluri diferite, de la un vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow-fox, până la dansurile latino-americane (samba, cha-cha, rumba, passo doble și jive).

Anul acesta, președintele juriului a fost Cristian Parnescu, iar observator federal Dmytro Strelnyk. Directorul concursului a fost Alfred Schieb. Printre arbitrii competiției s-au regăsit: Florentina Mihaiu, Maria Grigore, Paul Voicu, Adrian Nedelcu, Cornelia Dobre, Valentin Butanche, Andra Linte, Iulian Ghencea, Valentina Toth, Adrian Oprea, Horia Fulică, Romeo Tănasă, Iulian Tenie, Dan Frumușanu, Gabi Nedea, Ioana Cristescu, Mihaela Zahiu, Margarita Cudreacova, Alina Filipescu, Paul Cursaru, Cosmina Drăgan.

Trebuie menționat că toate competițiile oficiale s-au desfășurat conform regulamentelor Federației Române de Dans Sportiv privind ținuta, figurile, vârsta şi clasele valorice.

Openul până la clasa B16 – 35 ani LA a fost deschis tuturor dansatorilor până la clasa B inclusiv. La competițiile de fete solo, debutanți și precompetițional nu au existat restricții de costumație.

A fost interzisă folosirea încălțămintei cu flecuri metalice în timpul evenimentului.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top