Actualitate

Vernisaj și lansarea unui supliment, la Tomis

Revista Tomis împreună cu Fundația Pontica invită iubitorii de artă și cultură să participe vineri, 2 februarie, la Art Gallery din Tomis Mall la un eveniment dublu: Vernisajul expoziției de grafică, pictură și sculptură a artistului Vasile Filip și lansarea unei ediții speciale a revistei, dedicată ilustrațiilor.
Pretextul cultural al evenimentului este oferit de împlinirea unui an de la relansarea (la finele lui 2022) a Revistei de Cultură Tomis. Pe 2 februarie este vernisată expoziția de grafică, pictură și sculptură a artistului Vasile Filip (care este responsabil de grafica revistei Tomis).
„O revistă nu este doar o colecție de cuvinte, ci și un obiect estetic. Pornind de la acest concept, avem pe de o parte expoziția – care reprezintă chintesența aspectului grafic al revistei – și lansăm cu același prilej și o ediție specială, mai exact un supliment cu selecții din grafica prezentă în revistă în ultimul an.” ne-a declarat curatorul expoziției și totodată Redactorul-șef al Revistei Tomis, Bogdan Papacostea.

Redacția Dezvaluiri

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top