Actualitate

65 de ani de activitate a Divizionului 88 Vedete Fluviale de la Tulcea

Lucian Simion, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat, astăzi, începând cu ora 12.00, la sala Mihail Kogălniceanu, la  festivitatea care marchează împlinirea a 65 de ani de activitate a Divizionului 88 Vedete Fluviale.

„Mulțumesc domnului comandor Antonel-Marian Vătămanu pentru invitația de a participa la acest eveniment și urez un sincer «La mulți ani!» Divizionului 88 Vedete Fluviale la împlinirea celor 65 de ani de activitate! Doresc, pe această cale, să vă asigur de întreaga deschidere a Consiliului Județean Tulcea în ceea ce privește colaborarea cu structura pe care o reprezentați“, a transmis, în cadrul evenimentului, Lucian Simion, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea.

Forțele Navale Române sărbătoresc, pe data de 1 februarie, 65 de ani de la înființarea Divizionului 88 Vedete Fluviale „Amiral Gheorghe Sandu”.

În decursul anilor, divizionul a trecut prin mai multe reorganizări majore, dislocări și resubordonări. Din anul 2005, după o ultimă etapă de restructurare, denumirea unităţii a fost schimbată în Divizionul 88 Vedete Fluviale, acesta fiind alcătuit din două secţii, dislocate în garnizoanele Brăila şi Tulcea. În urma reorganizării Forţelor Navale Române, în anul 2007, divizionul a fost ridicat la rang de regiment. În prezent, Divizionul 88 Vedete Fluviale este subordonat Comandamentului Flotilei Fluviale, având în responsabilitate sectorul fluvial cuprins între Călăraşi şi gurile Dunării.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top