Actualitate

Unitățile de învățământ din Eforie Sud, pregătite pentru începerea școlii

Pentru desfășurarea în bune condiții a orelor în sistem online, administrația locală a achiziționat 11 table interactive pentru școlile din eforie Sud, precum și videoproiectoare, licențe software, microfoane, camere video.

În fiecare clasă s-au montat dispensere de gel pentru dezinfectare, iar grupurile sanitare fiind prevăzute dispensere de hârtie și săpun.

Am comandat pentru fiecare școală lămpi UV pentru dezinfectarea manualelor și se lucrează la procedura de achiziție pentru aparate cu ozon, avizate de minister și destinate purificării aerului”, explică primarul Robert Șerban.

La nivelul orașului Eforie, 770 de elevi și 140 de preșcolari primesc și anul acesta pachete de rechizite și o cutie de măști de protecție.

De asemenea, toate cadrele didactice au primit în anii anteriori laptopuri, iar școlile beneficiază de conexiune la internet, platformă pentru educație online, există catalogul electronic.

În funcție de situațiile ivite, la solicitarea directorilor, primăria Eforie este pregătită să achiziționeze separatoare de plexiglas, bănci școlare, însemne pentru păstrarea distanței.

Pe lângă toate aceste măsuri, administrația locală a efectuat și dezinfecția școlilor din Eforie Sud, astfel încât începutul unui nou an de studii să fie cât mai sigur.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top