Actualitate

„Un vis împlinit” – A început asfaltarea străzilor din Dulgheru, comuna Saraiu

Primarul comunei Saraiu, județul Constanța, anunță începerea lucrărilor de asfaltare a străzilor din satul Dulgheru. Lucrările de asfaltare sunt un vis împlinit”, spune Dorinela Irimia, edilul comunei.

Este vorba despre lucrări de asfaltare a 17,5 kilometri de drumuri comunale aflate în interiorul localității Dulgheru. Valoarea totală a investiției este de 14.908.665,00 lei .

Vă aduc la cunoștință străzile pe care se lucrează : Carsium, Gheorghe Doja, Sburătorului. Am promis că dacă vremea ține cu noi, aceste lucrări se vor termina în scurt timp și iată, nu am vorbit în zadar”, adaugă primarul.

Asfaltarea în interiorul localității se va face în etape, astfel că atât turiștii care traversează zona cât și localnicii se vor bucura de un drum modernizat. Lucrarea va continua pe toate străzile localității .

Le mulțumesc șoferilor pentru răbdare și le adresez scuze pentru disconfortul creat, dar îmi doresc ca drumurile din comună să fie modernizate complet și redate traficului în cele mai bune condiții. Am mai spus-o și o repet : vreau ca până la finalul mandatului de primar în fruntea localității să rezolv 90% din problemele infrastructurii rutiere Săraiene. Am sprijinul echipei din Consiliul Județean, al Guvernului, al tuturor factorilor de decizie, menționează Dorinela Irimia.

Dacă un proiect tocmai începe în comuna Saraiu, un alt proiect este aproape finalizat. Este vorba despre investiția „Sală de educație fizică școlară”.

Finisajele de la sala de educație fizică școlară se apropie de final. În curând, copiii din comuna Saraiu vor beneficia de această minunată investiție, care este în plină desfășurare”, spune primarul care anunță că spre finalul lunii iulie sala va fi inaugurată.

Finanțarea, în valoare de 2.124.113,11 mii lei cu tva, a fost asigurată integral de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Compania Națională de Investiții.

Având în vedere că administrația publică locală are obligația de a respecta legislația în vigoare referitoare la implementarea proiectelor, solicităm locuitorilor comunei Saraiu să manifeste înțelegere față de disconfortul creat în perioada derulării acestor lucrări”, adaugă primarul Dorinela Irimia.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top