Politic

Spital nou la Constanța. Ce declară Bogdan Huțucă, președintele PNL

Spital nou la Constanța

A fost construit un spital nou la Constanța în doar 4 luni. Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, evidențiază realizarea administrației liberale din Constanța prin construirea rapidă a primului spital nou din municipiu în ultimii 40 de ani. Spitalul este dotat cu imagistică de ultimă generație, crescând semnificativ capacitatea imagistică a sistemului sanitar public din Constanța.

Huțucă subliniază că asemenea proiecte trebuiau făcute de mult timp, dar nimeni nu s-a apucat de ele. Realizarea spitalului în câteva luni demonstrează că normalitatea este posibilă, spre deosebire de inacțiunea administrațiilor anterioare. Deputatul consideră că acest spital nou este un exemplu al transformării rapide și pozitive a municipiului Constanța sub conducerea administrației PNL.

Spital nou la Constanța. Simultan, primăria are finanțare asigurată și pentru renovarea capitală a clădirii centrale a Spitalului de Boli Infecțioase

„Administrația liberală a Constanței a construit, în timp record, primul spital nou din municipiu (din ultimii 40 de ani), cu imagistică de ultimă generație, RMN și CT. Capacitatea imagistică a sistemului sanitar public din Constanța crește exponențial numai prin acest proiect.

Simultan, primăria are finanțare asigurată și pentru consolidarea și renovarea capitală a clădirii centrale a Spitalului de Boli Infecțioase.
Rețin și vreau să reiau și aici un lucru pe care l-a spus primarul Vergil Chițac. ”Lucrurile astea trebuiau făcute de mult. Impresionant este că acest spital a fost făcut practic în câteva luni de zile. Asta este normalitatea către care trebuie să ne îndreptăm” Da, domnule primar.

De altfel majoritatea proiectelor pe care le dezvoltă administrația PNL (termie, infrastructură, energie, parcuri, școli/grădinițe) trebuiau făcute de mult, dar nimeni nu s-a apucat măcar de ele.
Cei care cumva se ”zbat” orbește să nege evidența lucrurilor și anume că municipiul Constanța se schimbă, repede și bine, sub o administrație corectă și liberală, ar trebui să nu uite că primăria va mai construi, în următorii 2 ani, un alt spital nou, cu specializarea Cardiologie și Oncologie, cu finanțare asigurată de peste 120 de milioane de euro”, a declarat Bogdan Huțucă.

1 Comment

1 Comments

  1. Pingback: Primul CET din țară la Constanța

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top