Politic

Proiect important pentru comunitatea Maliuc: Sistemul de canalizare va fi construit cu fonduri guvernamentale

Proiect important pentru comunitatea Maliuc semnare contract

Proiect important pentru comunitatea Maliuc: Sistemul de canalizare va fi construit cu fonduri guvernamentale de aproape 6 milioane de lei.

Deputatul George Șișcu vine cu o veste mare pentru locuitorii comunei Maliuc din județul Tulcea: proiectul de înființare a sistemului de canalizare a primit finanțare guvernamentală în valoare de aproape 6 milioane de lei.

Deputatul George Șișcu a susținut activ finanțarea proiectului, care va contribui semnificativ la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.

Tulceanul se implică activ în proiectele comunităților tulcene și sprijină primarii în gestionarea provocărilor complexe cu care se confruntă.

Proiect important pentru comunitatea Maliuc

„Este un obiectiv important asumat în mandatul său de primar de către colega mea Nicoleta Sevastian, și care astăzi devine realitate prin semnătura Ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, liberalul Adrian-Ioan Veștea„, a declarat deputatul Șișcu, care a participat la ceremonia semnării contractului.

Implicarea activă a deputatului Șișcu

Deputatul Șișcu se implică direct în toate proiectele comunităților tulcene, dedicând o parte din activitatea sa parlamentară facilitării unei legături strânse între administrația centrală și cea locală. „Mă asigur permanent că vocea comunităților noastre este auzită la nivel național”, a subliniat deputatul.

Provocări și sprijin pentru primari

Deputatul Șișcu recunoaște provocările complexe cu care se confruntă primarii din județul Tulcea, de la infrastructură la educație și sănătate. „Aceștia au responsabilitatea de a gestiona proiecte care pot transforma comunitățile pe care le conduc, dar adesea se lovesc de obstacole birocratice, lipsa de fonduri sau lipsa unei direcții clare în accesarea și utilizarea eficientă a resurselor disponibile”, a explicat George Șișcu.

Guvernul sprijină investițiile locale

Deputatul Șișcu a accentuat că guvernările din ultimii ani, conduse de liberali sau cu componentă liberală, au pus un accent deosebit pe investițiile locale. „Ne dorim ca implementarea acestora să fie realizate cât mai urgent, dat fiind că asigurăm toată finanțarea și sprijinul necesar”, a declarat deputatul tulcean.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top