Actualitate

CSM Constanța a acceptat amânarea partidei. Lecție de fairplay în LNBF față de Sepsi Sfântu Gheorghe

CSM Constanța a acceptat amânarea partidei

Conducerea CSM Constanța a acceptat amânarea partidei din Liga Națională de Baschet Feminin, care ar fi trebuit să se dispute la data de 2 martie, la Sfântu Gheorghe, cu toate că clubul covăsnean nu îndeplinea condițiile regulamentare pentru a putea solicita această amânare.

CSM Constanța a fost de acord cu cererea de amânare, cu toate că echipa adversă nu a respectat regulamentul pentru o astfel de solicitare.

Directorul CSM Constanța, Andrei Talpeș, a declarat: “Iată că roata s-a întors. Însă așa cum am declarat și la finalul partidei pe care am câștigat-o cu Sepsi pe teren propriu, pe noi ne interesează mai puțin ce se întâmplă în afara terenului de joc, indiferent de adversar.

Am fi putut să luăm de asemenea o poziție beligerantă, mai ales că nu s-au întrunit condițiile regulamentare pentru o amânare, însă preferăm să ne concentrăm în continuare la jocul de baschet”.

CSM Constanța a acceptat amânarea partidei

CSM Constanța a decis să accepte amânarea partidei, luând în considerare importanța spectacolului sportiv și dorința de a oferi fanilor oportunitatea de a urmări un meci valoros între cele două echipe de top din Liga Națională.

CSM Constanța, care se află în fruntea clasamentului LNBF cu 12 victorii din tot atâtea partide, a câștigat meciul anterior împotriva altei echipe de vârf, Sepsi Sfântu Gheorghe, cu scorul de 94-84, demonstrându-și dominația în competiție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top