Actualitate

Situația proiectelor derulate în comuna Corbu

Primăria comunei Corbu (județul Constanța) a fost preocupată în ultima perioadă de punerea pe agenda de lucru a noi proiecte de dezvoltare a comunității locale. În paralel, alte investiții se află în curs de implementare sau au fost finalizate. Așadar, administrația locală este într-un proces continuu de derulare a numeroase proiecte de modernizare a comunei.

Primarul Marian Gălbinașu a arătat câteva dintre obiectivele finanțate din fonduri europene, cu o valoare totală de 3.499.517 euro, aflate în diferite stadii de implementare:

  • Înființarea unui Centru After School în Comuna Corbu – proiect în derulare
  • Studiu de fezabilitate pentru un proiect de alimentare cu gaze naturale – finalizat, iar finanțarea și execuția sunt în curs de derulare
  • Sistem supraveghere video stradală – în derulare
  • Dotare Cămin Cultural în satul Vadu – în implementare
  • Dotare Cămin Cultural în comuna Corbu – în implementare
  • Modernizare și dotare Grădinița numărul 2, comuna Corbu – în implementare
  • Reabilitare Școala Primară din Vadu – în implementare
  • Reabilitare Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri”, comuna Corbu – în implementare

Totodată, edilul a vorbit și despre proiectele finalizate, cele de care beneficiază acum locuitorii comunei Corbu. Cele mai importante sunt cele referitoare la infrastructura stradală. Astfel, în ultimii ani s-au asfaltat străzile Morii, Școlii, Lăstunului, Cabenei, Rozelor, Vulturului (Corbu 1), Pescarilor (Vadu), Ioan Stănei (Corbu 2), Tașaul (Luminița) și repararea drumului comunal DC 89 Corbu – Vadu.

De asemenea, s-au efectuat lucrări de reparații la Dispensarul medical Corbu 1. Toate aceste lucrări s-au realizat cu bani de la bugetul local al comunei.

Proiecte de modernizare a infrastructurii:

  • localitatea Corbu – străzile: Satu Nou, Corbului, Pepinieriei, Crinului, Speranței, Cișmelei, Liniștii, Magazinului, Ogorului, Vasile Belu, Topârceanu, Caragiale , Poștei.
  • localitatea Vadu – strada Mihai Eminescu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top