Politic

Singurii politicieni constănțeni prezenți la Ziua Armatei au fost cei din PSD

Oficialitățile din Constanța au depus  coroane de flori, pe 25 octombrie, de Ziua Armatei Române, în semn de prețuire pentru militarii români. La ceremoniile desfășurate cu această ocazie au participat, printre alții: Președintele Consiliului Județean, Marius Horia Țuțuianu, primarul Decebal Făgădău, prefectul Dan Jeacă, parlamentarii Ștefan Mihu și George Gabriel Vișan.

Reprezentanții PSD au transmis că din punct de vedere al apartenenței politice, doar social democrații au participat la eveniment, oamenii celorlalte partide fiind ocupați probabil cu „împărțirea ciolanului”, după cum s-a exprimat un parlamentar constănțean.

„O zi importantă pentru Armata Română! În urmă cu 75 de ani, ostașii noștri au dat dovadă de eroism și au eliberat, cu prețul vieții lor, și ultima bucată de pământ românesc ocupat din Ardeal. Astăzi, la monumentul <Victoriei>, le-am adus un omagiu militarilor căzuți la datorie, pentru țară și popor. Armata Română este cea care a acționat permanent pentru a ne apăra, în toate momentele importante ale istoriei noastre. Vă mulțumim pentru curajul, devotamentul și profesionalismul de care dați dovadă și doresc tuturor cadrelor militare mult succes în nobila misiune pe care o aveți! La mulți ani!”, a transmis Horia Țuțuianu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top