Politic

Singurii politicieni constănțeni prezenți la Ziua Armatei au fost cei din PSD

Oficialitățile din Constanța au depus  coroane de flori, pe 25 octombrie, de Ziua Armatei Române, în semn de prețuire pentru militarii români. La ceremoniile desfășurate cu această ocazie au participat, printre alții: Președintele Consiliului Județean, Marius Horia Țuțuianu, primarul Decebal Făgădău, prefectul Dan Jeacă, parlamentarii Ștefan Mihu și George Gabriel Vișan.

Reprezentanții PSD au transmis că din punct de vedere al apartenenței politice, doar social democrații au participat la eveniment, oamenii celorlalte partide fiind ocupați probabil cu „împărțirea ciolanului”, după cum s-a exprimat un parlamentar constănțean.

„O zi importantă pentru Armata Română! În urmă cu 75 de ani, ostașii noștri au dat dovadă de eroism și au eliberat, cu prețul vieții lor, și ultima bucată de pământ românesc ocupat din Ardeal. Astăzi, la monumentul <Victoriei>, le-am adus un omagiu militarilor căzuți la datorie, pentru țară și popor. Armata Română este cea care a acționat permanent pentru a ne apăra, în toate momentele importante ale istoriei noastre. Vă mulțumim pentru curajul, devotamentul și profesionalismul de care dați dovadă și doresc tuturor cadrelor militare mult succes în nobila misiune pe care o aveți! La mulți ani!”, a transmis Horia Țuțuianu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top