Actualitate

Horia Teodorescu: Orașul Măcin va avea variantă ocolitoare

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu a anunțat că Măcinul va avea o variantă ocolitoare. Acest anunț vine în urma nemulțumirilor locuitorilor din Măcin, care s-au plâns de traficul greu care străbate centrul orașului. În urmă cu două săptămâni, Horia Teodorescu, parlamentari de Tulcea și primarul orașului s-au întâlnit cu cetățenii pentru a încerca să găsească soluții pentru această problemă. 

„În urmă cu puțin timp, am stat de vorba cu măcinenii legat de problemele cauzate de traficul greu ce traversează centrul orașului și mi-am dat cuvântul în fața acestora că vom realiza un drum ocolitor până la finalul anului.
Am mers la Guvern și am subliniat necesitatea realizării în regim de urgență a variantei orașului Măcin, pentru ca măcinenii să nu își mai facă griji cu privire la iminența producerii unor avarii sau surpări, precum și la distrugerea rețelelor de utilități și a infrastructurii rutiere ca urmare a creșterii valorilor de trafic greu. Ieri, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Tulcea a aprobat executarea acestei variante ocolitoare și urmează ca lucrările să înceapă în scurt timp”, a transmis Horia Teodorescu.

 

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top