Actualitate

Campania „Năvodari, oraș Verde!” este în plină desfășurare

Primăria Năvodari a organizat o amplă campanie de plantare copaci în această toamnă, cu implicarea cetățenilor, agenților economici, instituțiilor publice, dar și a elevilor.

„Campania „NĂVODARI, oraș VERDE” își propune să mobilizeze întreaga comunitate locală, conștientizând impactul pe care omul îl are asupra mediului înconjurător, astfel încât moștenirea noastră pentru generațiile viitoare să fie un oraș sănătos și frumos.

Evenimentul se va derula în mai multe locații din Năvodari, astfel încât impactul asupra orașului să fie unul consistent și eficient. Fiecare copac contează și, cu cât noi vom fi mai mulți cu atât Năvodariul va deveni mai verde! De asemenea, Primăria Năvodari lansează un apel public către agenții economici să sprijine această campanie cu material dendrologic și către cetățeni să participe la acțiunile de plantare și ulterior de îngrijire”, a transmis Primăria Năvodari.

În urma discuțiilor cu cetățenii, s-a stabilit ca locațiile pentru plantare să fie: Parc Front Canal, Parc Strada Recoltei, Parc Ion Dobre, Spatiu verde bl H3, Zona taluz strada Midiei, Zona Centru de zi, Bulevardul Năvodari (pe partea dreapta a Bulevardului dinspre Lumina).

Primarul Florin Chelaru, prezent la acțiunile de plantare alături de elevi, le-a mulțumit acestora pentru implicare:

„M-a impresionat astăzi bucuria și entuziasmul cu care sute de copii au răspuns inițiativei <Năvodari, oraș Verde>. Ne-au copleșit cu dorința lor de a ajuta, de a contribui în mod activ pentru un oraș mai verde și mai frumos! Încă de la lansarea campaniei, au fost primii care s-au oferit ca voluntari, mulți au venit de acasă deși aveau ore mult mai târziu sau le terminaseră deja!

Împreună am plantat astăzi sute de copaci, un exemplu de implicare din care am avea și noi, cei mari, de învățat! Vă mulțumesc pentru ajutor dragi copii și, cu ajutorul năvodărenilor, sunt convins că vom putea duce mai departe campania <Năvodari, oraș Verde>!”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top