Actualitate

Marcel Ciolacu: „Am eliminat păcănelele în peste 90% din localitățile din Romania!”

Marcel Ciolacu: „Am eliminat păcănelele în peste 90% din localitățile din Romania!”

Marcel Ciolacu: „Am eliminat păcănelele în peste 90% din localitățile din Romania!”, este mesajul transmis de social democraţi, prin intermediul unui comunicat de presă.

Premierul Marcel Ciolacu spune că Parlamentul a votat creşeterea taxelor la jocurile de noroc, iar urmarea va fi că acestea vor dispărea din localităţile sub 15.000 de locuitori. Ciolacu spune că motivaţia a fost una de ordin moral şi că în acest fel va aelimina suferinţa oamenilor.

Marcel Ciolacu: Am eliminat păcănelele

“Zilele bune ale celor care au profitat cu lăcomie vânzând iluzii oamenilor s-au încheiat. Parlamentul a votat astăzi scoaterea păcănelelor din peste 90 la sută din localitățile din România.

Protejarea oamenilor trebuie să fie prioritatea, nu niște bani în plus aduși la buget obținuți pe suferința oamenilor.

Am crescut taxele pentru jocurile de noroc, am reglementat mai bine domeniul, am interzis păcănelele în localitățile sub 15 mii de locuitori și vom continua să luăm măsuri până când lucrurile vor fi sub control. Nu mi-e frică de nimeni și voi merge până la capăt!”, a anunțat Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Citește și:

PSD contrazice USR: Salariul minim european va oferi mai multă predictibilitate mediului de afaceri

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top