Actualitate

Au început înscrierile în noua școală din Agigea, cea mai modernă din județ

Au început înscrierile în noua școală din Agigea, cea mai modernă din județ

Au început înscrierile în noua școală gimnazială „Ion Borcea” din Agigea, anunță reprezentanții instituției de învățământ. Înscrierile pentru anul școlar 2024-2025 au loc în perioada 11 aprilie -14 mai 2024, pentru cele patru clase pregătitoare.

Școala gimnazială „Ion Borcea” din Agigea este cea mai nouă și mai modernă școală din județ și a fost inaugurată pe 11 septembrie 2023, odată cu începutul anului școlar.

La eveniment, primarul Cristian Cîrjaliu a fost gazda senatorului Felix Stroe, a ministrului secretar de stat Dan Ștefan Chiru și a fostului senator Nicolae Moga.

„Am participat astăzi cu bucurie la deschiderea anului școlar în noua Școală Ion Borcea și alături de cadrele didactice, elevi, părinți, bunici și invitați am trăit emoția primului început în această locație construită și dotată la standarde europene.

Cristian Cîrjaliu a fost și el elev al acestei școli

În calitate de primar dar și fost elev al Școlii Gimnaziale Ion Borcea, le-am reamintit elevilor că prin muncă, perseverență și respect vor reuși să realizeze tot ceea ce-și propun.

Pentru o educație de calitate și permanentă, părinții și cadrele didactice trebuie să fie parteneri loiali, iar eu voi susține, așa cum am făcut întotdeauna, fiecare pas al copiilor în dezvoltare.

Dragi elevi și cadre didactice, să aveți parte de un an școlar plin de realizări, bucurii și momente speciale”, a transmis cu acea ocazie Cristian Cîrjaliu.

Lucrările pentru noua Școală Ion Borcea din localitatea Agigea au durat aproximativ 3 ani și au reprezentat un proiect de suflet, a spus primarul comunei Agigea pe 27.07.2023, cu ocazia semnării procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor.

„A fost un drum greu până la finalizarea acestui proiect pentru că am trecut printr-o pandemie, prin criza energiei și cea provocată de conflictul militar din Ucraina, factori ce au determinat creșterea bruscă a prețurilor, dificultăți la livrările de materiale, etc.

Am reușit însă să trecem peste toate acestea, din dorința de a oferi copiilor comunității noastre un campus școlar modern, construit și dotat la standarde europene, în care să-și desfășoare activitatea educațională.

Vă mulțumesc tuturor pentru susținerea dumneavoastră și vă asigur în continuare de tot sprijinul meu”, a transmis Cristian Cîrjaliu.

Au început înscrierile în noua școală din Agigea

Așa cum spuneam, au început înscrierile pentru anul școalar 2024 – 2025. Părinții care vor să își înscrie copiii în clasa pregătitoare trebuie să pregătească următoarele documente: cerere tip, copie CI părinți sau tutore, copie certificat de naștere copil, recomandare înscriere (acolo unde este cazul – copiii care împlinesc 6 ani după 1.09.2024).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top