Politic

Senatorul Ştefan Mihu a început audienţele la cabinetul său parlamentar din Constanţa

Senatorul social-democrat Ștefan Mihu şi-a început în forţă activitatea pe anul 2019 organizând primele audiențe la cabinetul său parlamentar din Constanța şi asta pentru a putea oferi şi în cursul acestui an o cât mai bună reprezentare a cetățenilor din județul Constanța. Prin aceste întâlniri senatorul Ştefan Mihu învită cetățenii Constanţei ca prin dialog să găsească soluții și inițiative pentru rezolvarea unor probleme ale comunității.

O astfel de întâlnire a avut loc vineri, 18.01.a.c când președintele filialei constănțene a Confederației Naționale Sindicale “Cartel Alfa” a discutat cu senatorul Mihu pe marginea normelor de aplicare a OUG 114/2018, în special noile modificări ale salariului minim în construcții.

Și liderul de sindicat de la „Oil Terminal”, Nicu Androne a venit cu propuneri și amendamente la legislația în vigoare. Acesta i-a semnalat senatorului constănțean decizia 145/ 2018 emisă de Direcția Generală a Vămilor privind garanțiile pentru mărfurile tranzitate. Aspectele semnalate urmează să fie prezentate în forul legislativ.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top