Politic

Senatorul Ştefan Mihu a început audienţele la cabinetul său parlamentar din Constanţa

Senatorul social-democrat Ștefan Mihu şi-a început în forţă activitatea pe anul 2019 organizând primele audiențe la cabinetul său parlamentar din Constanța şi asta pentru a putea oferi şi în cursul acestui an o cât mai bună reprezentare a cetățenilor din județul Constanța. Prin aceste întâlniri senatorul Ştefan Mihu învită cetățenii Constanţei ca prin dialog să găsească soluții și inițiative pentru rezolvarea unor probleme ale comunității.

O astfel de întâlnire a avut loc vineri, 18.01.a.c când președintele filialei constănțene a Confederației Naționale Sindicale “Cartel Alfa” a discutat cu senatorul Mihu pe marginea normelor de aplicare a OUG 114/2018, în special noile modificări ale salariului minim în construcții.

Și liderul de sindicat de la „Oil Terminal”, Nicu Androne a venit cu propuneri și amendamente la legislația în vigoare. Acesta i-a semnalat senatorului constănțean decizia 145/ 2018 emisă de Direcția Generală a Vămilor privind garanțiile pentru mărfurile tranzitate. Aspectele semnalate urmează să fie prezentate în forul legislativ.

To Top