Actualitate

Primăria Ovidiu a demarat procedurile pentru asfaltarea tuturor drumurilor din localitatea Poiana

Dacă în luna decembrie a anului trecut a fost inaugurată reţeaua de gaze naturale din satul Poiana, urmând ca în primăvara acestui an RAJA SA să efectueze lucrările de aducțiune a sistemului de canalizare, iată că Primăria Ovidiu a demarat și procesul de atribuire prin licitație a contractului de asfaltare în satul Poiana. Lucrările de asfaltare vor începe imediat după definitivarea celor efectuate de RAJA Constanța.

Licitația privind contractul de asfaltare a fost câștigată de firma SC Asfalt Dobrogea SRL. Asfaltarea celor aproximativ 5 km de drumuri ale satului Poiana vor transforma localitatea într-o zonă modernă și foarte atractivă din punct de vedere imobiliar.

Actualul sat Poiana aparține administrativ de orașul Ovidiu și are un centru cultural dotat cu utilități moderne, iar din toamna acestui an va beneficia și de două școli care urmează a fi inaugurate de reprezentanții Consiliului Local al orașului Ovidiu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top