Politic

Ștefan Mihu: Vom opri această guvernare păguboasă, pentru că românii au nevoie de un nivel de trai ridicat

Senatorul Ștefan Mihu declară că va vota moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva guvernului condus de Ludovic Orban pentru că decidenții Partidului Național Liberal ne-au aruncat în cel mai groaznic deficit bugetar. Potrivit declarației oferită jurnaliștilor de la Tomis News, parlamentarul susține că liberalii vor la putere pentru a-și întreține firmele de partid și gestionează banul public doar pentru ei:
Înțeleg că domnul premier spune că moțiunea de cenzură a fost depusă „cu fața spre interesul politic al PSD”. Cum să nu te pufnească râsul? Orice moțiune de cenzură are în spate un obiectiv politic, așa cum au avut și cele 200 de moțiuni de cenzură ale PNL în ultimii doi-trei ani. Atunci nu a fost interes politic la domnii liberali? Nu au vrut guvernarea de la care acum nu vor să plece? Această abordare spune tot: liberalii vor la putere, ca să își întrețină firmele de partid, ca să gestioneze banul public doar pentru ei, ca să dea tunurile binecunoscute cu măști și materiale de protecție, ca să coordoneze alegerile locale despre care ne spun că au 200% în sondajele în care nici ei nu cred, dar găsesc bani ca să publice astfel de cifre. În paralel, nu vor să mărească pensiile, nu vor să dubleze alocațiile, fac orice ca să stea numai ei la putere. S-au dus să se plângă la CCR. Parcă CCR era a PSD, acum Curtea este o soluție? Cine îi mai înțelege pe acești domni? Ne-am angajat să mărim pensiile, să dublăm alocațiile, să echilibrăm bugetul de stat și asta vom face. Ajunge cu acești „specialiști” ai guvernului Orban care ne-au aruncat în cel mai groaznic deficit bugetar, în împrumuturi de proporții istorice. Cine plătește ratele și dobânzile? Domnul Cîțu? Ne-au amanetat cu zâmbetul pe buze, cinic și mizerabil. Vom opri această guvernare păguboasă, pentru că românii au nevoie de un nivel de trai ridicat. Merită asta, după o pandemie cu efecte grele în buzunar și o guvernare arogantă, inconștientă și incompetentă”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top