Politic

Gheorghe Mechenici, un exemplu pentru ceilalți candidați la primăria Costinești

Cum alegerile locale se apropie, candidații se întrec în propuneri de proiecte, strategii și implementări de proiecte, originale sau mai puțin originale. Atunci când ți se pare că proiectul din ”curtea vecinului” este mai interesant și îți poate aduce mai multe beneficii, nu poți decât să îl împrumuți. Și, ca să pară că, de fapt, este inițiativă proprie, demarezi și acțiunea de punere în practică a proiectului. Începutul a fost bun, însă deocamdată nu are o finalitate.

Văzând planul lui Gheorghe Mechenici, candidat PNL la primăria Costinești, de a reamenaja faleza și de a o aduce la standarde de normalitate atât pentru cetățeni cât și pentru turiști, candidatul USR Marius Dragu, care este și în Consiliul de Administrație al BTT, a preluat ideea și a și pus-o în practică. S-a filmat în timp de tăia porțiunea de balustradă deteriorată din zona hotelului Azur și a înlocuit-o (provizoriu?) cu bandă de atenționare. Corect ar fi fost să vedem și o finalitate a lucrării.

Până acum, singurul care a dat dovadă că prin comunicare și implicare se pot face multe în Costinești și care a prezentat proiecte eligibile pentru stațiune este candidatul PNL. Video-reportajul realizat de publicația noastră, în care Mechenici a vorbit despre ceea ce urmează să înfăptuiască în Schitu și în Costinești, se pare că i-a inspirat pe candidați din celelalte partide, aspiranți la scaunul de primar. Cei care vor decide cine merită cu adevărat să le fie lider în următorii patru ani sunt localnicii care vor ieși la vot pe 27 septembrie.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top