Politic

Senatorul Remus Negoi: Am votat pentru respingerea rapoartelor de activitate ale TVR și SRR. Conducerile au fost demise

Senatorul USR PLUS remus Negoi anunță că a votat în plenul reunit al Parlamentului pentru respingerea rapoartelor de activitate ale Societăţii Române de Televiziune şi Societăţii Române de Radiodifuziune din anii 2017, 2018 şi 2019. În consecinţă, conducerile celor două instituții au fost demise.

Liviu Popescu, propus de USR PLUS, este noul director interimar al Societății Române de Radiodifuziune. Acesta a fost audiat în Comisia reunită de cultură și media și apoi a primit votul parlamentarilor în plen.

Cu o vastă experiență în media, Liviu Popescu a fost producător BBC România la Londra între 1999 şi 2002, a lucrat ca editor de știri la Prima TV, la Realitatea și la Televiziunea Publică. La TVR a fost timp de un an redactor-șef, iar ulterior s-a ocupat de procesul de digitalizare a știrilor din televiziunea publică. În prezent, Liviu Popescu are propria firmă de consultanță în comunicare strategică.

Am propus un profesionist pentru funcţia de director al SRR, iar mandatul acestuia va fi acela de a întări misiunea publică a radioului de stat, atât din punct de vedere administrativ şi managerial, cât şi din punct de vedere editorial, astfel încât categorii cât mai largi de public să se simtă reprezentate în producţia SRR. Liviu Popescu va trebui, totodată, să întreprindă demersuri pentru adaptarea rapidă a producţiei Radioului la mediile digitale”, a transmis Remus Negoi.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top