Fără categorie

Senatorul Chițac, apel către părinți, de Ziua Mondială a Educației

Senatorul Vergil Chițac îi asigură pe părinți și elevi că va depune toate eforturile pentru a se depăși momentul complicat prin care trece sistemul educațional și le solicită acestora să îi transmită eventualele probleme cu care se confruntă.
”Este Ziua Mondială a Educației. În acest an, dincolo de obișnuitele urări și gânduri de bine, aș vrea să transmit un mesaj de solidaritate și încredere în noi și în sistemul de învățământ.
Constănțeni, traversăm o perioadă tulbure cauzată de această pandemie. Toată lumea o face. Școala este greu încercată din toate punctele de vedere: orar, programă, logistică, siguranță… Cu toate acestea, vreau să vă asigur că vom face lucrurile să meargă bine, iar acolo unde acest lucru nu se întâmplă, vom interveni imediat.
Dragi părinți, profesori și elevi, îmi doresc să comunicăm îndeaproape și să îndreptăm lucrurile acolo unde se împotmolesc, pentru că, inevitabil, vor apărea și astfel de situații. Vreau să fiți convinși că lucrând împreună vom depăși aceste bariere fără ca cineva să aibă ceva de pierdut. Așa că vă rog să îmi transmiteți în comentarii dacă întâmpinați probleme majore la școlile din Constanța, care împiedică procesul educațional. Pe cât posibil, voi căuta răspunsuri și soluții”, a transmis senatorul constănțean.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top