Fără categorie

Seara [email protected] Rock Cafe- trei trupe in deschiderea Hammerfall: Vicious Rumors, Death Destruction si Amaranthe

Seara metal@Hard Rock Cafe- trei trupe in deschiderea Hammerfall: Vicious Rumors, Death Destruction si Amaranthe

Seara metal@Hard Rock Cafe- trei trupe in deschiderea Hammerfall: Vicious Rumors, Death Destruction si Amaranthe

Bucuresti, 1 noiembrie 2011

Pe langa deja confirmatii Amaranthe, doua dintre starurile metalului international, americanii Vicious Rumors si suedezii Death Destruction, se alatura zeilor metalului suedez, Hammerfall, intr-un adevarat festival metal care va avea loc, pe 30 noiembrie, in Hard Rock Cafe din București.

Trupa Hammerfall isi va lansa n Romnia cel mai recent album, Infected, eveniment pentru care au pregatit o desfasurare speciala de forte: daca inițial invitasera pentru deschidere doar trupa power metal Amaranthe, dupa o vara de festivaluri au ales cele mai tari formații pentru un line-up de excepție. Death Destruction este o formatie hibrid, un fel de ZZ Top pe steroizi, care a devenit n doar cateva luni o revelație europeana. Albumul lor de debut, care va fi lansat n Europa la sfrșitul lunii octombrie, a intrat n topurile suedeze direct pe locul al 16-lea, iar primul extras pe single, Fuck Yeah, face deja voga n randurile fanilor metal. Vicious Rumors sunt deja…

Seara metal@Hard Rock Cafe- trei trupe in deschiderea Hammerfall: Vicious Rumors, Death Destruction si Amaranthe

Bucuresti, 1 noiembrie 2011

Pe langa deja confirmatii Amaranthe, doua dintre starurile metalului international, americanii Vicious Rumors si suedezii Death Destruction, se alatura zeilor metalului suedez, Hammerfall, intr-un adevarat festival metal care va avea loc, pe 30 noiembrie, in Hard Rock Cafe din București.

Trupa Hammerfall isi va lansa n Romnia cel mai recent album, Infected, eveniment pentru care au pregatit o desfasurare speciala de forte: daca inițial invitasera pentru deschidere doar trupa power metal Amaranthe, dupa o vara de festivaluri au ales cele mai tari formații pentru un line-up de excepție. Death Destruction este o formatie hibrid, un fel de ZZ Top pe steroizi, care a devenit n doar cateva luni o revelație europeana. Albumul lor de debut, care va fi lansat n Europa la sfrșitul lunii octombrie, a intrat n topurile suedeze direct pe locul al 16-lea, iar primul extras pe single, Fuck Yeah, face deja voga n randurile fanilor metal. Vicious Rumors sunt deja n categoria legendelor power rock-ului american. Dupa lansarea celui mai recent albumul Razorback Killers, primit cu entuziasm de lumea muzicala, trupa a susținut peste 40 de show-uri cu critici excelente la festivaluri importante, de la Summer Breeze și Metalfest, la RockHard Festival. Promit ca veți avea revelatia anului. Dupa ce n vara asta am deschis trei show-uri Hammerfall, suntem onorati sa fim invitați sa ne alaturam zeilor metalului suedez ntr-un turneu. Fiecare concert va fi memorabil. Vicious Rumors se ntoarce n Europa la acest sfrșit de toamna. Am pastrat ce era mai tare pentru final!, spune chitaristul Vicious Rumors, Geoff Thrope.

Hammerfall si va lansa la București cel mai recent album, Infected, lansat n luna mai a acestui an. Suna dark, amplu și profund, poate mai dark, decat tot ce a facut Hammerfall pana acum, astfel incat critica a vorbit chiar de un moment al schimbarii. Poate ca albumul Infected este punctul de start al unei noi decade n istoria trupei Hammerfall. Nu vom trada niciodata, insa, ceea ce am decis ca va fi aceasta trupa nca de la nceput, a explicat vocalul vocalul Jacin Canes. Albumul este promovat ntr-un aglomerat turneu internațional, n care regii metalului suedez și-au programat concerte n fiecare zi. Dupa ce vor cnta la Stockholm, Paris, Viena sau Milano, Hammerfall vor urca pe scene din Europa centrala și de est, la Praga, Varșovia, Budapesta sau Zagreb, inainte de a ajunge, pe 30 noiembrie, la București.

Death Destruction este un super-grup format din membri ai trupelor Hammerfall, Death by April și Evergrey. Trebuie sa vedeți acest grup ca pe un rezultat al experimentelor facute de patru muzicieni consacrați care și-au reunit forțele spun membri nou formatei trupe. Cu experiența n metal progresiv (Evergrey), power-metal (Hammerfall) sau metal-core (Dead By April), muzicienii Henrik Danhage, Jonas Ekdahl, Fredrik Larsson si Jimmie Strimell au inventat un sound agresiv dar flexibil, devenind fel de ZZ Top pe steroizi, așa cum ei nsisi se descriu. Albumul de debut, Death Destruction, a fost nregistrat n Gothenburg, la IF-Studios, si este produs de Roberto Laghi colaborator consacrat al trupelor In Flames, LOK sau Hardcore Superstar. Albumul a fost lansat n Suedia la sfarșitul lunii august si este promovat in turneu European, acum și alaturi de Hammerfall.

Vicious Rumors, celebra pentru armoniile surprinzatoare și pentru rafalele n forța de chitara, are deja peste 30 de ani de glorie. Chitaristul Geoff Thorpe a fost creierul și liderul acestei trupe nca din 1979, pastrand soundul și spiritul power metal, chiar daca, n istoria zbuciumata a formației, componența s-a schimbat de nenumarate ori. Arata dur, canta pe masura. Razorback Killer este cel de-al zecelea album de studio Vicious Rumors și reprezinta un nou nceput, noteaza critica muzicala. Vocea puternica a lui Allen, sustinuta de adevarate demonstratii n forta ale chitaristilor, fac din acest album unul dintre cele mai bune din istoria trupei și unul dintre evenimentele muzicale ale sezonului.

Amaranthe, o trupa danezo-suedeza power metal, a reusit inca de la albumul de debut sa convinga lumea care conteaza, adunand superlative atat pentru soundul special power metal/melodic death metal, dar și pentru tehnica celor doi vocali, o voce feminina și una masculina care se potenteaza reciproc in armonii surprinzatoare. Lansat n aprilie anul acesta, albumul Amaranthe a urcat pe locul 35 n topurile suedeze, pe locul 16 n topurile finlandeze, și, n mod surprinzator, direct pe primul loc n topurile din Japonia, unde a surclasat toate starurile momentului, inclusiv pe foarte bine cotata Lady Gaga. Avand n vedere acest impresionant succes, trupa a anunțat pentru luna septembrie și o ediție de lux a acestui album, care va fi lansata alaturi de un DVD și doua bonus tracks.

Biletele, in valoare de 65 de lei, sunt disponibile online, pe www.myticket.ro, www.ticketfan.ro, www.biletoo.ro precum si n rețelele Diverta, Flanco si la Hard Rock Cafe. In ziua concertului, pretul biletelor va fi 75 ron.
[email protected]
http://www.imiplacemie.ro

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top