Actualitate

Se lucrează pe mai multe străzi din Năvodari

Primăria Năvodari anunță că angajații instituției și firmele contractate desfășoară lucrări în mai multe zone din oraș.

Pe strada Recoltei se pune strat de piatră și se compactează, urmând ca întreaga stradă să fie asfaltată și modernizată.
De asemenea, se lucrează la amenajarea parcărilor de pe strada Albinelor (A11 și A12), iar pe strada Câmpului se amenajează zonele pietonale.

Totodată, se lucrează la amenajarea și întreținerea parcurilor și spațiilor verzi din oraș, salubrizarea spațiilor publice, precum și la întreținerea și repararea locurilor de joacă și a mobilierului urban.

Primăria Năvodari continuă lucrările de reabilitare și modernizare a străzii Recoltei, precum și amenajarea trotuarelor pe strada Câmpului.

De asemenea, se execută lucrări de întreținere a parcurilor din oraș și a spațiilor verzi, precum și lucrări de reabilitare și întreținere a locurilor de joacă și a mobilierului urban.

În același timp, echipele de la Ecarisaj desfășoară acțiuni de prindere a câinilor fără stăpân din mai multe zone ale orașului. Câinii capturați sunt transportați la Biobază, unde medicii veterinari le vor acord îngrijirile necesare și îi va pregăti pentru procesul de adopție.

Actualitate

To Top