Actualitate

Sărbători de iarnă cu meșteșuguri populare la “Jean Bart”

Bucuria apropierii sărbătorii Crăciunului este, și în acest an, materializată prin deja tradiționalul târg expozițional al meșterilor populari tulceni, care își vor prezenta creațiile specifice sărbătorilor de iarnă într-o expoziție amenajată în foaierul Centrului Cultural “Jean Bart” Tulcea. Expoziția va fi deschisă publicului larg începând de joi, 12 decembrie, ora 12.00 și va fi accesibilă până în preajma Crăciunului, orele de vizitare a acesteia fiind pliate inclusiv pe programul de spectacole al instituției.

Ca de obicei, din standurile meșterilor populari tulceni nu vor lipsi împletituri de lână, macramé-uri, jucării textile, podoabe textile, podoabe artizanale, globuri de brad artizanale, elemente de artă plastică, icoane, elemente de uz decorativ și practic.

Referent cultural Bogdan Pascal

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top